Nieuws

Nieuws

Welkom bij de fiscale en boekhoudkundige nieuwsrubriek van JMS Tax Audit!
Hier geven wij u de laatste en meest uitgebreide informatie over fiscale regelgeving die van invloed is op kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Blijf op de hoogte van de veranderende agenda en plannen van de FOD Financiën of de Europese Commissie met onze deskundige analyse en commentaar op de steeds veranderende wereld van belastingen en boekhouding. Van belastinghervorming tot financiële rapportage-eisen, onze nieuwssectie is uw go-to bron om op de hoogte te blijven van het nieuws. Vertrouw op JMS Tax Audit om u op de hoogte te houden en u te helpen de laatste fiscale en boekhoudkundige ontwikkelingen na te leven.

Filter uw zoekopdracht

Omzetting van BVBA naar VZV

2023
Uiterste datum
BVBA
VZV
Statutenwijzigingen
Rechtsvorm van bedrijven
De wet verplicht bestaande BVBA’s om vóór 1 januari 2024 te worden omgezet in een Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (VZV).

Deadlines aangifte personenbelasting

Deadlines
PIT
Particulieren
2023
De FOD Financiën heeft onlangs de deadlines bekendgemaakt voor de aangifte personenbelasting voor het jaar 2022 (aanslagjaar 2023)..

Een boekhouder of een fiscalist of allebei?

In België kan het verschil tussen een accountant en een fiscalist voor veel particulieren en bedrijven een bron van verwarring zijn…

Digitalisering van de B2B-boekhouding in België, wat staat ons te wachten?

De digitalisering van de B2B-boekhouding in België is een topprioriteit voor de minister van Financiën, die vastbesloten is de financiële systemen van het land te moderniseren en efficiënter te maken…